Fil Garden -
contact@filgarden.ro

Calculator prețuri gazon si servicii

Home » Calculator prețuri gazon si servicii

Preturi

Iti doresti sa te bucuri de o gradina verde si primitoare in cel mai scurt timp si cu cele mai mici preturi? Filgarden.ro iti pune la dispozitie pachetul complet pentru o curte perfecta, fara cheltuieli imense. Apeleaza la rulourile de gazon pentru a oferi viata gradinii in doar cateva clipe si ingrijeste-le permanent cu ajutorul sistemului automat de irigare.

Preturi rulouri gazon

Preturi rulouri gazon

In pretul total sunt incluse atat rulourile de gazon, cat si pregatirea terenului si montajul. Alege dimensiunile ideale pentru curtea ta si bucura-te de un aspect impecabil la preturi accesibile.

Lista de preturi rulouri gazon

  •  Intre 0 si 50 mp – 40 ron
  •  Intre 51 si 100 mp – 37,5 ron/mp
  •  Intre 101 si 200 mp – 35 ron/mp
  • Intre 201 si 400 mp – 32,5 ron/mp
  • Peste 401 mp – 30 ron/mp

Ai nevoie de rulouri gazon pentru curtea sau gradina ta?

Preturi sistem automatizat de irigare

Preturile pentru sistemul automat de irigare nu este unul fix. Pentru a va putea comunica pretul intreg al sistemului si al montarii acestuia, este nevoie de un deviz la fata locului. Pentru a-ti face o idee in legatura cu pretul aproximativ al sistemelor de irigare, acestea sunt asemanatoare cu cele pentru rulourile de gazon, insa, sunt doar estimative, in functie de nevoile fiecarei gradini.

Acum nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu deteriorarea si ingrijirea gradinii tale. Filgarden.ro iti ofera toate serviciile necesare pentru ca tu sa te bucuri de o curte verde si frumoasa mult timp, fara sa depui mult efort. Ba mai mult, acum poti face acest lucru posibil cu preturi accesibile!

Preturi sistem automatizat de irigare

Vrei un gazon mereu proaspat si verde? Opteaza pentru un sistem automatizat de irigare!

X